BabaGol

כאן לא אתר ויקיפדיה. דף זה נשמר אוטומטית מכיוון שבתאריך 2023-07-08 התקיים דיון האם למחוק אותו. לצפייה בדף המקורי , אם לא נמחק.

חזרה לרשימת הדפים שנמחקו

חזרה לרשימת הדפים שנמחקו

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
אנו דנים כעת בשאלה האם ערך זה עומד בקריטריונים להיכלל בוויקיפדיה. אתם מוזמנים לשפר ולהרחיב את הערך על מנת להסיר את הספקות, וכן להשתתף בדיון בדף השיחה של הערך.
הדיון אורך שבוע, וניתנת בו הזדמנות להביע תמיכה מנומקת בהשארת הערך. הערך יימחק בתום שבוע ימים, אלא אם כן הובעה תמיכה שכזו בידי עורך או עורכת בעלי זכות הצבעה מלבד יוצר או יוצרת הערך. (התבנית הוצבה בתאריך 8.07.2023).
BabaGol
הסמליל של BabaGol
הסמליל של BabaGol
סוג אתר אינטרנט, הסכת ובלוג
תקופת הפעילות 2014–הווה (כ־9 שנים)
https://www.babagol.net

BabaGol (בתרגום לעברית: באבאגול) הוא אתר אינטרנט, הסכת ובלוג העוסק בסיקור כדורגל עולמי ומתמחה בכדורגל מהמזרח התיכון והעולם הערבי.

היסטוריה[עריכת קוד מקור | עריכה]

האתר הוקם בידי עיתונאי הספורט אורי לוי בשנת 2014 כבלוג המסקר את ליגת הכדוגל הפלסטינית.

האתר כיום מתבסס ברובו על כותבים ישראלים אבל לא רק, באתר כותבים מרחבי העולם כגון מקסיקו, ברזיל, הודו, ניגריה, ארצות הברית.

עם השנים האתר החל לסקר גם את נבחרות ישראל והתפתח לתחומי סיקור נוספים ובכלל זה סיקור מהשטח של אירועי הכדורגל הגדולים. בשנת 2019 האתר סיקר מקהיר את גמר גביע אפריקה לאומות 2019.[1] סיקור הקונפרנס ליג מהשטח.[2] השיא היה כאשר באבאגול סיקר מהשטח שני מונדיאלים, מונדיאל 2018 ברוסיה[3] ומונדיאל 2022 בקטר.

הסכתים[עריכת קוד מקור | עריכה]

באבאגול מפעיל שני הסכתים. אחד בעברית בשם ״שער״ בשיתוף פעולה עם התאגיד שם מארח עיתונאים ישראלים שחקנים ופרשנים. השני הוא פודקאסט "CONFERENCE CALL" שם יוסי מדינה ועדן רויטפרב מסקרים את הקונפרנס ליג.

פרויקטים אחרים[עריכת קוד מקור | עריכה]

באבגול מציע גם הרצאות בנושאי כדורגל מזרח תיכוני בשפה העברית והאנגלית.

קישורים חיצוניים[עריכת קוד מקור | עריכה]

הערות שוליים[עריכת קוד מקור | עריכה]

  1. ^ 2019: 11 Talking Points from Cairo, באבאגול, 20 ביולי 2019
  2. ^ WEST HAM WIN EUROPA CONFERENCE LEAGUE FINAL ENDING TITLE DROUGHT, באבאגול, 8 ביולי 2023
  3. ^ מונדיאל 2018, וואלה!, 2 ביולי 2018